Ford Bronco este tot mai aproape de premieră şi este gata să se dueleze direct cu Jeep Wrangler

31 Ianuarie 2020, 15:36
Denis Godorozea
Ford a anunţat mai devreme revenirea modelului legendar de offroad Bronco — SUV-ul va fi lansat în cursul anului viitor, iar pe drumurile publice din statul american Michigan a fost surprins un prototip de teste cu propria caroserie, care este aproape gata să se prezintă publicului. Se mare că noul Bronco este pregătit să-l atace în offroad pe Jeep Wrangler.
La moment nu se cunoaşte câte versiuni va fi oferit noul Bronco — americanii vor oferi versiuni standard pentru o exploatare confortabilă în medul urban sau vor pune accentul doar pe monştri de offroad, cum este şi prototipul din imagini? Ei bine, cel puţin Bronco va răsfăţa pasionaţii de offroad cu o gardă la sol imensă, tracţiune integrală permanentă şi anvelope rezistente pentru orice tip de teren accidentat, Goodyear Wrangler, exact precum cele utilizate de demenţialul Ford F-150 Raptor.
Aceasta este prima dată când Bronco este surprins în timpul testelor în propria caroserie, bine camuflată, or anterior offroader-ul putea fi văzut doar într-o caroserie împrumutată de la alte modele din cadrul Concernului Ford, fiind trădat doar de aspectul spartanic exterior, dictat de roţile imense şi garda la sol generoasă. Deşi caroseria este acoperită, în imagini putem vedea, totuşi, silueta sa pătrăţoasă clasică, dar şi blocurile optice faţă rotunde, exact precum în cazul unui Bronco clasic. Bineînţeles, cel puţin pe variantele de top Bronco va avea faruri tehnologizate LED, însă într-un aspect mai clasic, retro-futurist.
Debutul noului Bronco pe piaţă este planificat pentru anul viitor, iar americanii nu au dezvăluit încă data premierei publice — aceasta ar putea avea loc până la finalul acestui an, sau în primele luni ale anului viitor.
0
1,420
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!