Mitsubishi pregăteşte premiera noii generaţii Outlander şi un SUV absolut nou pentru acest an

2 Ianuarie 2020, 16:42
Denis Godorozea
Mitsubishi pregăteşte două premiere importante pentru acest an — în 2020 niponii vor lansa noua, cea de-a patra generaţie Outlander, dar şi un SUV absolut nou, de dimensiuni mai compacte. Primele informaţii despre cele două modele au fost dezvăluite de oficialii companiei nipone în Europa.
Lansat pentru prima dată în 2012, Mitsubishi Outlander III a cucerit atenţia clienţilor datorită fiabilităţii exemplare dar şi versiunii cu sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, care pe parcursul ultimilor trei ani este extrem de populară în rândul automobiliştilor europeni. Viitoarea generaţie Outlander va fi lansată în cea de-a doua jumătate a acestui an şi va avea un substrat tehnic unificat cu SUV-urile din gama Alianţei Renault-Nissan, în special cu Nissan X-Trail, care se pregăteşte să se prezinte cu noua generaţie. Bineînţeles, noua generaţie va fi oferită inclusiv şi într-o versiune plug-in hybrid. La nivel de design exterior noul Outlander se va inspira de la conceptul Engelberg Tourer, prezentat în primăvara anului trecut în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
O altă premieră importantă este apariţia unui SUV de dimensiuni mai mici decât Outlander, pe care mizează mult constructorul nipon. Precum şi Outlander, noul model va avea o versiune electrificată, însă nu este clar cum va fi poziţionat noul model pe piaţă, or în gama celor de la Mitsubishi în prezent există alte două modele mai compacte decât Outlander — ASX, care deşi a fost lansat cu mai mulţi ani în urmă, a primit de curând o actualizare amplă, şi modelul Eclipse Cross, lansat cu trei ani mai devreme.
0
2,260
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!