Toyota GR Yaris va avea o versiune de performanţă simplificată şi mai accesibilă! Primele informaţii

24 Ianuarie 2020, 11:12
Denis Godorozea
Toyota va lansa o versiune simplificată şi mai accesibilă a hot-hatch-ului urban GR Yaris. Modelul va fi destinat clienţilor ce-şi doresc un aspect exterior mai agresiv, dar nu au nevoie de performanţele maxime pe care le oferă versiunea de top. Totodată, modelul va fi oferit la un preţ simţitor mai accesibil.
Dacă varianta de top are sub capotă benzinarul turbo de 1.6 litri, cu 3 cilindri, ce livrează 261 CP şi 360 Nm, noua versiune va avea la bază tehnologii preluate de la variantele de serie standard. Compacta va fi propulsată de benzinarul aspirat natural de 1.5 litri, capabilsă livreze 120 CP şi 145 Nm. Motorul va fi cuplat la cutia cu variaţie continuă ce va transmite cuplul doar pe puntea faţă.
Totuşi, niponii nu vor introduce prea multe modificări la nivel de design exterior, iar asta înseamnă că aspectul viitoarei versiuni incipiente GR Yaris va fi la fel de impunător. Totodată, lipsa substratului tehnic performant garantează un preţ mult mai accesibil pentru viitorul model. În prezent, versiunea de top cu toate opţionalele incluse GR Yaris First Edition are un preţ de pornire în Japonia de peste 37,000 euro. Preţul noii versiuni se va situa, potrivit informaţiilor preliminare, sub 30,000 euro.
0
1,216
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!