(VIDEO) Mazda marchează astăzi cei 100 de ani de la înfiinţare

30 Ianuarie 2020, 12:09
Denis Godorozea
La 30 ianuarie 1920 a apărut compania Mazda, constructorul auto renumit în întreaga lume, apreciat astăzi de milioane de fani în întreaga lume, constructor cu o flotă bine definită de automobile unice şi originale pe fundalul granzilor industriei auto mondiale.
Timp de cei 100 ani de existenţă Mazda a căpătat un stil şi o concepţie auto unică în lume, cu design bine definit şi picanterii inginereşti originale cu o fiabilitate de excepţie, demonstrată în timp. Astăzi Mazda este prezentă pe cele mai importante pieţe auto în peste 130 ţări din lume, cu o gamă de modele dezvoltată, autoturisme şi SUV-uri care acoperă aproape toate segmentele din industrie, iar de curând niponii au păşit şi în segmentul electromobilelor cu primul SUV electric din istorie — MX-30.
Pentru acest an jubiliar Mazda planifică mai multe evenimente dedicate, unul dintre care se va desfăşura în cadrul Salonului Auto de la Geneva în primăvara acestui an. Ulterior, în luna mai niponii vor organiza Ziua Uşilor Deschise la sediul companiei din Hiroshima, Japonia, de unde a şi început istoria de 100 de ani a companiei.
0
1,600
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!