(VIDEO) Noua generaţie SEAT Leon debutează în seara zilei de astăzi

28 Ianuarie 2020, 14:01
Denis Godorozea
Noua generaţie SEAT Leon va marca debutul mondial în această seară, transmisiunea LIVE urmând să înceapă la ora 20:00. Cea de-a patra generaţie a celui mai popular model din gama constructorului din Spania vine să se alătură colegilor din cadrul Volkswagen Group, Golf şi Octavia, în lupta tot mai aprigă pentru cumpărătorii europeni. Ce informaţii au fost publicate despre Leon până acum?
SEAT Leon va prelua platforma şi întreg substratul tehnic de la modelele Volkswagen şi Skoda, ceea ce înseamnă că sub capota compactei se vor situa motoare clasice pe benzină şi motorină, turboaspirate, urmând să fie disponibile în premieră şi versiuni micro-hibride şi cel puţin o variantă cu sistem de propulsie plug-in hybrid care, precum şi în cazul modelelor menţionate mai sus, va combina benzinarul 1.4 TSI cu un motor electric, puterea totală fiin de peste 200 CP.
Cea de-a patra generaţie SEAT Leon va primi un design complet revizuit însă va prelua actualul limbaj stilistic corporativ pe care, de altfel, tot precedenta generaţie Leon l-a şi lansat. Noua compactă va avea faruri şi blocuri optice spate mai înguste şi multiple muchii ascuţite, în timp ce la bord se aşteaptă un sistem multimedia nou şi un instrumentar de bord digital. Lista incipientă de sisteme de siguranţă va fi suplinită cu cele mai noi tehnologii din dotarea celor de la Volkswagen Group, inclusiv sistemul de frânare automatizată de urgenţă cu sistemul de menţinere a benzii de circulaţie în cadrul unui sistem de cruise-control avansat — un soi de pilot automat.
Vă invităm să urmăriţi LIVE premiera noului SEAT Leon, programată pentru ora 20:00. Vă îndemnăm să rămâneţi aproape pentru a descoperi în detaliu cel de-al treilea model din noua generaţie a compactelor MQB a familiei Volkswagen Group.
0
1,675
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!