(VIDEO) Will Smith apare într-un clip video incendiar la volanul unui Porsche Taycan angajat în taxi

30 Ianuarie 2020, 17:47
Denis Godorozea
Will Smith a lansat un spot video incendiar pentru promovarea noii pelicule Bad Boys For Life în SUA. Celebrul actor la volanul unui Porsche Taycan s-a angajat în serviciul de transport de pasageri Lyft Railing şi s-a oferit să transporte clienţii companiei la destinaţie într-un mod mai special, dezvăluind caracteristicile electromobilului de performanţă şi făcând glume pe seama trecătorilor.
Imaginaţi-vă ce au trăit clienţii Lyft Railing când în loc de un sedan sau monovolum standard după ei a venit un supercar veritabil cu propulsie electrică, la volanul căruia mai este şi actorul îndrăgit. O astfel de cursă este promiţătoare din start, bineînşeles, iar Smith s-a mai angajat să arate pasagerilor de ce este capabil un Taycan Turbo S, totodată i-a mai provocat să intre în rolul unui copoi marca Hollywood pentru a face glume pe seama trecătorilor.
Proiectul s-a desfăşurat în cadrul campaniei de promovare a noului film Bad Boys For Life şi a serviciilor companiei Lyft Railing. Pasagerii participanţi din video au fost aleşi aleatoriu, fapt confirmat de emoţiile trăite de ei în momentul în care sesizează că urmează să călătorească cu un supercar electric condus de un actor celebru, iar drept bonus compania de transport le-a oferit participanţilor câte un abonament anual gratuit.
0
1,661
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!