Aston Martin lansează primul pachet de tuning de uzină pentru SUV-ul DBX semnat de atelierul Q

25 Februarie 2020, 10:24
Denis Godorozea
Divizia Q a celor de la Aston Martin a lansat un pachet de accesorii exclusive pentru primul SUV din gama Aston Martin. Noul DBX va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva cu toate echipamentele speciale incluse, iar constructorul britanic promite un nivel avansat de posibilităţi de personalizare în funcţie de preferinţele clienţilor.
Showcar-urile pregătite de Aston Martin Q se disting printr-un set exclusiv de jante de 22 ţoli de culoare neagră-lucioasă. Caroseria este vopsită în nuanţa exclusivă Satin Xenon Grey, iar lista culorilor include mai multe variaţii. Inciziile de aer exterioare sunt ornamentate cu elemente din fibră de carbon, iar inserţiile standard de la interior au fost înlocuite cu unele speciale, o combinaţie din fibră de carbon şi lemn.
Deşi britanicii planifică să prezinte un set recomndat de echipamente opţionale livrate de Q pentru noul DBX, SUV-ul va putea fi personalizat cu câteva tipuri de tapiserie şi inserţii decorative pe interior noi, ba clienţii vor putea solicita echipamente mai exotice, care poate nu au fost incluse în lista modificărilor opţionale. Gradul de personalizare este limitat, după cum sugerează constructorul britanic, de preferinţele fiecărui client şi costurile pe care acesta le poate accepta.
Pachetul de modificări va fi prezentat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar clienţii pot deja comanda echipamentele exclusive. Preţul variază în funcţie de modificările solicitate de cumpărători.
0
1,667
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!