Atenţie! Mazda Moldova anunţă recall pentru mai multe modele fabricate până în 2011. Vezi dacă modelul tău e inclus!

14 Februarie 2020, 14:23
Ilie Toma
La nivel global mai mulţi producători au efectuat campanii ample de recall legate de aibag-urile furnizate de compania TAKATA, despre care s-a aflat că pot să se declanşeze necorespunzător în cazul unor accidente. Mazda defăşoară în prezent un asemenea recall la nivel global, iar Moldova este inclusă în arealul de rechemare gratuită în service.
În ce constă problema?

Simplu spus — airbag-urile de origine TAKATA, montate în locurile şoferului şi pasagerului faţă. S-a demonstrat că expunerea continuă la umiditate a anumitor maşini poate determina ulterior o funcţionare anormală a elementului pirotehnic al acestor airbag-uri în caz de accident, ceea ce poate duce la rănirea ocupanţilor cu elemente de metal sau chiar provocarea unor decese.
Care modele Mazda sunt vizate?

Mazda2, Mazda6, Mazda BT-50, Mazda RX-8, Mazda CX-9, Mazda CX-7 — toate fabricate până în anul 2011 inclusiv. Nu contează dacă sunteţi primul proprietar al unui asemenea model sau aţi achiziţionat automobilul la mâna a doua — maşina Dvs. este vizată şi sunteţi invitat la service-ul Mazda Moldova.
Ce va întreprinde Mazda?

În cadrul acestei campanii, toate modele vizate sunt invitate la service-ul oficial Mazda Moldova (Calea Ieşilor 10, Chişinău), pentru a li se înlocui în mod GRATUIT elementele pirotehnice ale aibag-urilor frontale cu altele modificate, absolvite de riscul menţionat mai sus. Toată reparaţia ar trebui să dureze cam o oră.
Contactează service-ul şi verifică sigur dacă modelul tău Mazda e vizat de recall:

În mod normal, posesorii ale căror contacte există în baza de date a service-ului oficial Mazda Moldova vor primi o scrisoare de notificare privind recall-ul şi invitaţia la service. Totuşi, dacă citiţi această ştire şi doriţi să verificaţi imediat dacă modelul Dvs. e vizat de recall şi să vă programaţi vizita gratuită la service mai repede, sunteţi îndemnat să apelaţi service-ul Mazda Moldova la următoarele numere de telefon: 022-509-410, mob. 078300025.
0
2,181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!