Designul viitoarei Skoda Octavia RS iV dezvăluit în totalitate de noile schiţe oficiale

5 Februarie 2020, 12:12
Denis Godorozea
Cea mai performantă şi dinamică versiune Skoda Octavia este tot mai aproape de debut — cehii au publicat o serie de schiţe oficiale care dezvăluie în întregime aspectul exterior al noii Octavia RS iV, cu sistem de propulsie hibrid şi surplus de agresivitate pe exterior. Totodată, constructorul din Mlada Boleslav a publicat şi informaţii tehnice.
Noua generaţie Skoda Octavia RS va fi disponibilă, ca şi anterior, concomitent cu câteva motorizări, însă dacă generaţiile precedente erau oferite cu propulsoare termice pe benzină şi motorină, atunci noua RS va avea şi o versiune cu propulsie de tip plug-in hybrid, semnată iV. Versiunea respectivă este dezvăluită în primele schiţe oficiale publicate de cehi.
Varianta de top RS iV va fi disponibilă pentru ambele tipuri de caroserie, liftback sau break. Nu se cunoaşte ce combinaţie de motor termic şi electric va utiliza noua sportivă, însă a fost confirmată puterea totală a sistemului de propulsie — 245 CP.
Pe exterior Skoda Octavia RS se va distinge, tradiţional, printr-un pachet aerodinamic mai agresiv, cu bare de protecţie restilizate cu incizii de aer generoase integrate, un difuzor posterior şi eleron montat pe hayon. În dependenţă de tipul motorizării vor varia şi culorile siglei distinctive RS de pe caroserie. Premiera versiunii de performanţă va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva în luna martie a acestui an.
0
1,361
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!