Efectul coronavirus: va avea loc Salonul auto de la Geneva în acest an?

24 Februarie 2020, 17:17
Denis Godorozea
Expoziţia auto de la Geneva planificată pentru primele zile din luna martie a acestui an ar putea fi amânată sau chiar anulată în contextul epidemiei de coronavirus (2019-nCoV) — organizatorii evenimentului şi compania care administrează holurile de expoziţie au anunţat că în prezent sunt în căutarea unor măsuri de prevenire a răspândirii virusului.

Organizatorii nu au amânat, deocamdată, expoziţia planificată pentru primele zile din luna martie la Geneva. Comunicatul de presă emis recent precizează, că organizatorii Salonului Auto sunt în căutarea unor soluţii de securitate şi sanitare adiţionale, însă este monitorizată minuţios răspândirea virusului, în special în contextul epidemiei din Italia, statul din vecinătate imediată cu Elveţia, or tot mai multe cazuri de 2019-nCoV au fost înregistrate în nordul ţării.
În context, constructorii auto şi vizitatorii sunt îndemnaţi să se asigure că participanţii evenimentului nu prezintă simptome ale unei infecţii respiratorii pe parcursul ultimilor 14 zile înainte de desfăşurarea evenimentului de la Geneva. Totodată, oragnizatorii vor întreprinde măsuri speciale de dezinfectare în vederea prevenirii răspândirii virusului, iar în cadrul expoziţiei vizitatorii şi organizatorii vor fi informaţi despre metodele de răspândire a virusului, dar şi despre metodele de prevenire a infecţiei. Pe toată perioada expoziţiei în holuri vor fi prezenţi angajaţi medicali echipaţi cu dispozitive de diagnosticare.
0
1,503
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!