Hyundai a publicat primele schiţe oficiale cu noua generaţie i20. Compacta va fi lansată în câteva săptămâni

6 Februarie 2020, 09:04
Denis Godorozea
Hyundai a publicat primele schiţe oficiale cu noua generaţie i20. Compacta va primi un design absolut nou cu accente sportive şi va ataca piaţa compactelor europene. Premiera va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva în luna martie a acestui an, iar debutul comercial este planificat pentru cea de-a doua jumătate a acestui an.
Actuala generaţie Hyundai i20 a fost lansată pentru prima dată în 2014, iar de atunci compacta a beneficiat de un facelift de mijloc de carieră. Viitorul i20 nu aduce o revoluţie în design şi va adapta limbajul stilistic actual al mărcii din Coreea de Sud, însă va fi mult mai atractiv decât modelul actual. Îmbunătăţirile estetice vor veni să îmbunătăţească poziţiile lui i20 pe piaţă, unde compacta cedează simţitor în faţa rivalilor europeni.
Potrivit informaţiilor preliminare, noul i20 va creşte în dimensiuni, comparativ cu predecesorul, dar va avea o siluetă mai dinamică cu un limbaj stilistic orientat mai mult spre cumpărătorii tineri, cu muchii ascuţite şi agresivitate excesivă. Partea frontală va fi dominată de un calandru imens, specific modelelor actuale, unit cu farurile agresive cu lumini de zi LED. Posteriorul va fi ornamentat cu forma ascuţită a blocurilor optice spate unite între ele cu un element orizontal roşu care, cel mai probabil, nu va fi unul funcţional.
0
1,490
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!