Imagini render: aşa ar putea arăta noua generaţie Dacia Logan

17 Februarie 2020, 15:11
Denis Godorozea
Noua generaţie Dacia Logan este tot mai aproape de debutul mondial — potrivit informaţiilor preliminare, premiera ar putea avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna acestui an. Până atunci sedanul Logan şi hatchback-ul Sandero au fost surprinse cu camuflaj minim în timpul testelor pe drumurile publice, astfel încât o bună parte din elementele exterioare a fost dezvăluită. În baza acestor poze "spion", ruşii de la Kolesa.ru au încercat să reprezinte versiunea de serie a viitoarei generaţii Renault Logan, asemănătoare cu modelele comercializate în Europa cu sigla Dacia.
Astfel, viitorul Logan va avea faruri mai înguste şi un exterior mult mai stilat decât predecesorii. Sedanul va avea mai multe elemente de iluminare LED, iar gama de modele va căpăta o semnătură distinctivă pentru luminile de zi frontale şi posterioare. Totodată, având la bază platforma CMF-B, Logan şi Sandero vor avea mai multe tangenţe cu noua generaţie Renault Clio, cu blocuri optice mai pătrăţoase, dar fără LED-uri în forma literei "C" precum în gama actuală a constructorului francez.
Amintim că platforma CMF-B, care va sta la baza noilor Logan şi Sandero, va permite actualizarea substratului tehnic astfel încât să corespundă nu doar normelor ecologice înăsprite din Europa, precum standardele noi de poluare, dar şi în materie de siguranţă — acestea vor fi primele modele din gama constructorului din Mioveni care vor avea incluse standard sisteme de siguranţă activă, precum cel de monitorizare a marcajului şi indicatoarelor rutiere, dar şi de frânare automatizată de urgenţă.
1
8,787
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!