Ultimă oră: Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus

28 Februarie 2020, 13:23
Denis Godorozea
Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au emis un comunicat de presă prin care a anunţat anularea evenimentului auto internaţional planificat pentru săptămâna viitoare. Desfăşurarea evenimentului a devenit imposibilă din cauza interdicţiei emise de Guvernul Elveţiei în legătură cu epidemia de coronavirus cu scopul de a preveni răspândirea virusului.

Mai devreme astăzi Guvernul Elveţiei a interzis desfăşurarea evenimentelor la care concomitent participă mai mult de 1,000 persoane. Bineînţeles, Salonul Auto de la Geneva nu se încadrează în această limită, or numărul participanţilor şi vizitatorilor este mult mai mare. În aceste condiţii organizatorii s-au văzut nevoiţi să anuleze desfăşurarea evenimentului. De menţionat, că interdicţia emisă de Guvern este valabilă până la 15 martie, pe când Salonul Auto de la Geneva urma să-şi deschidă uşile pentru vizitatori începând cu 5 martie.
Cum rămâne cu premierele planificate pentru Geneva şi relatările noastre? Cel mai probabil, constructorii auto vor dezvălui noile modele doar în spaţiul web, însă cea mai mare parte a maşinilor care urmau să debuteze public au şi fost dezvăluite în internet mai devreme. În schimb noi, cei de la PiataAuto.md, care am şi plecat spre Geneva pentru a vă relata LIVE despre premierele lansate acolo, am decis să nu facem cale întoarsă şi să pregătim pentru voi, dragii noştri, alte relatări captivante din această călătorie. Totodată, vă invităm să ne rămâneţi aproape pentru a descoperi din premierele Genevei care încă nu au avut loc, iar printre acestea se enumeră cel puţin noile Dacia Urban City, conceptul primului electromobil din România, Mercedes-Benz E-Class facelift, Skoda Octavia RS iV, prima sportivă cehă cu sistem de propulsie plug-in hybrid, şi Toyota B-SUV, un nou crossover compact al niponilor, dezvoltat pe baza noii generaţii Yaris.
0
1,665
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!