(VIDEO) BMW anunţă premiera conceptului i4 pentru Salonul Auto de la Geneva: primul teaser

25 Februarie 2020, 14:43
Denis Godorozea
Noul electromobil BMW i4 este tot mai aproape de lansare — bavarezii vor prezenta conceptul menit să prefaţeze versiunea de serie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Deocamdată BMW a publicat un prim teaser video, care dezvăluie silueta de coupe cu patru uşi a viitorului model.

Materialul video publicat mai jos reprezintă conceptul i4 în formă de o sculptură lichidă, care dezvăluie în lux de detalii forma caroseriei, una extrem de dinamică, probabil chiar mai stilată decât cea a Seriei 8 Gran Coupe. Bavarezii nu au oferit detalii despre substratul tehnic, dar promit că electromobilul va moşteni caracteristicile dinamice şi manevrabilitatea modelelor tradiţionale cu motoare termice cu sigla BMW.
Potrivit informaţiilor distribuite mai devreme, noul BMW i4 va ajunge pe linia de producţia de la uzina din Munchen în anul 2021, iar până la finalul acestui an ar putea avea loc debutul versiunii de serie. Coupe-ul cu patru uşi va fi cel de-al doilea model din gamă, după SUV-ul iX3, care va avea la bază sistemul de propulsie electrică eDrive de a cincea generaţie. Noua tehnologie permite amplasarea componentelor propulsiei într-un singur bloc compact. Una dintre versiunile viitorului electromobil va avea o baterie de 80 kWh şi un total de 530 CP. În ipostaza respectivă coupe-ul va putea accelera până la 100 km/h în circa 4 secunde.
0
1,714
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!