(VIDEO) Volvo Trucks a publicat cel mai epic spot publicitar pentru promovarea noii game de camioane

27 Februarie 2020, 14:47
Denis Godorozea
Vă mai amintiţi de renumitul spot publicitar Volvo Trucks cu participarea lui Jean-Claude Van Damme, când starul filmelor de acţiune făcea şpagatul între două camioane Volvo FM aflate în mişcare sincronizată? Ei bine, la 7 ani distanţă cei de la Volvo şi-au propus să realizeze un nou spot publicitar, fără implicarea starurilor de la Hollywood, dar cu siguranţă nu mai puţin epic. De această dată suedezii au pus 4 camioane unul peste celălalt. Deci, pe bune, aceasta nu este o imagine redactată în la calculator!
Spotul video a fost lansat în cadrul campaniei de promovare a noii game de camioane Volvo FH, FH15, FM şi FMX. Pentru noul spot de publicitare cei de la Volvo Trucks au amplasat 4 camioane unul pe celălalt, cel mai jos fiind situat camionul Volvo FMX, destinat sarcinilor dificile şi tractării greutăţilor mari. În total "zgârie-norul" din patru camioane Volvo măsoară 15 metri în înălţime şi indică o greutate de 58 tone. Cum au relatat producătorii filmuleţului, spotul a fost produs în 2019 pe poligonul de teste Volvo Trucks din Suedia. Toate calculele şi pregătirile de rigoare au durat circa o lună, în timp ce procesul de filmare a avut loc într-o zi.
Volvo Trucks a publicat informaţii şi imagini referitoare la gama revizuită de camioane echipate cu propulsoare cu combustie internă. Toate unităţile au primit un aspect exterior împrospătat şi un substrat tehnic nou, cu sisteme de siguranţă şi confort la bord. Despre evoluţia camioanelor Volvo vă vom relata în unul dintre articolele următoare, rămâneţi aproape!
0
2,714
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!