Volkswagen pregăteşte două premiere incendiare pentru Geneva: hot-hatch-ul Golf GTI îşi anunţă debutul

21 Februarie 2020, 17:25
Denis Godorozea
Volkswagen a publicat un prim teaser şi a anunţat a doua premieră incendiară pentru Salonul Auto de la Geneva, ce va avea loc la începutul lunii martie. Astfel, noii versiuni de performanţă Golf GTD cu motor diesel se va alătura versiunea Golf GTI, cu benzinar turbo sub capotă!
Teaser pentru Volkswagen Golf GTI

Cele două modele se vor distinge, aparent, doar prin unităţile de propulsie şi caracteristicile dinamice, pe când la nivel de design exterior, după cum sugerează primele imagini de teasing, Golf GTD şi Golf GTI vor dispune cel puţin de bare de protecţie faţă identice, cu elemente decorative LED integrate similare. Totodată, ambele hot-hatch-uri vor beneficia de un element distinctiv, un sistem de iluminare LED orizontal montat pe calandru, care să se unească ulterior cu semnăturile LED integrate în blocurile optice faţă. Acest element este dinstinctiv pentru variantele de top de performanţă Golf de generaţie curentă. Bineînţeles, noul Golf GTI va fi ornamentat şi cu alte elemente inspirate din segmentul sportivelor, precum o bară de protecţie spate cu difuzor integrat şi terminaţii ale sistemului de evacuare mai mari, dar şi câteva seturi de jante originale mai generoase.
Teaser pentru Volkswagen Golf GTD, publicat mai devreme

Precum şi în cazul lui Golf GTD, caracteristicile unităţii de propulsie Golf GTI au fost publicate în internet cu multe zile înainte de premieră. Astfel, datele preliminare informează că versiunea respectivă va oferi la activ 245 CP, putere stoarsă dintr-un benzinar de 2.0 litri din seria TSI. Ulterior este aşteptată interpretarea de top a acestuia, Golf GTI TCR, care va oferi un total de 300 CP.
0
1,295
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!