Zei de marketing: la ce poate servi portbagajul frontal al SUV-ului Ford Mustang Mach-E?

4 Februarie 2020, 15:27
Denis Godorozea
Ford şi-a propus să povestească pasionaţilor auto despre avantajele primului său SUV electric Mustang Mach-E pe exemplul celui de-al doilea portbagaj de la bord, situat în partea frontală a electromobilului, unde în cazul SUV-urilor clasice cu motoare termice este amplasat motorul. Ideea delor din departamentul de marketing din cadrul Ford este, cel puţin, ciudată.
Aşadar, cei de la Ford au publicat o serie de imagini cu noul lor crossover electric, portbagajul frontal de 136 litri al căruia este utilizat pentru transportarea bucatelor pregătite, gata pentru a fi servite. Ba mai mult, americanii propun pasionaţilor auto să savureze din bucate direct din interiorul portbagajului şi au estimat, că acolo pot fi depozitate până la 1,000 aripioare de pui. Afară de aripioare, cei de la Ford susţin că portbagajul poate fi încărcat cu gheaţă pentru transportarea băuturilor răcoritoare, iar apa apărută de la gheaţa topită va fi evacuată datorită găurii de drenaj prevăzute la fundul portbagajului, detaşabil.
Campania de promovare a demarat în cadrul Super Bowl, finalei cupei americane de fotbal, iar dacă modul de exploatare al portbagajul vă pare niţel ciudat, aflaţi că americanii au acceptat ideea, or în SUA este răspândit un mod mai special de petrecere, la aer liber, la portbagajul maşinii, care mai are o definiţie specială — tailgating. Ei bine, până a utiliza portbagajul frontal al unui electromobil în calitate de rezervor pentru bucate preparate, asiguraţi-vă că acesta a fost sterilizat! :)
0
1,700
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!