Audi şi Volkswagen şi-au modificat emblemele pentru a îndemna oamenii să menţină distanţa socială

26 Martie 2020, 12:02
Denis Godorozea
Audi şi Volkswagen au prezentat emblemele modificate în contextul pandemiei de coronavirus Covid-19 pentru a sensibiliza societatea. Prin acest gest constructorii germani îndeamnă oamenii să se responsabilizeze şi să menţină distanţa socială în vederea prevenirii răspândirii pandemiei.
Modificările realizate la nivel de embleme au singurul scop, de a susţine îndemnul autorităţilor şi lucrătorilor medicali pentru societate, şi anume de a menţine distanţa socială, măsură extrem de importantă în contextul pandemiei care a acaparat aproape 200 ţări din întreaga lume. Bineînţeles, emblemele nu se vor regăsi pe automobilele de serie. Astfel, inelele celor de la Audi, care se suprapun deobicei, sunt acum separate, iar literele "V" şi "W" din logo-ul Volkswagen au acum un spaţiu mai mare între ele.
La ora actuală, potrivit datelor furnizate de Roylab Stats, pandemia de coronavirus Covid-19 s-a răspândit în 201 ţări din lume, la nivel global fiind confirmate peste 476,900 cazuri de infectare. În ţara noastră în seara zilei de 25 martie au fost confirmate 149 cazuri de infectare. Pandemia a provocat în întreaga lume peste 21 mii decese, unul dintre care în Moldova.
0
3,149
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!