În perioada pandemiei Tesla va continua să livreze automobile prin două modalităţi noi

27 Martie 2020, 10:51
Denis Godorozea
Pandemia de coronavirus Covid-19 face ravagii în SUA — statul nord-american este cel mai afectat acum de infecţie, fiind înregistrat cel mai mare număr de contaminări din lume, SUA depăşind şi China la acest capitol. În acest context multe companii şi-au sistat activitatea, însă Tesla a anunţat că va continua livrarea electromobilelor pentru clienţi prin două metode noi, fără contact între persoane.
Prima metodă, denumită Express Delivery, presupune prezenţa clientului şi proprietarului noului automobil la locul de livrare. Localizarea maşinii în parcare va fi indicată pe ecranul smartphone-ului prin intermediul aplicaţiei specializate Tesla, iar clientul nu va avea decât să-şi preia maşina. Actele necesare pentru a prelua automobilul vor fi plasate la interiorul maşinii, iar după semnare clientul le va transmite companiei, înainte de plecare.

Cea de-a doua metodă, denumită Tesla Direct Drop, presupune livrarea maşinii de către angajaţii Tesla direct la locul indicat de client sau la locuinţa acestuia. Accesul la automobil va avea loc ulterior prin intermediul aplicaţiei Tesla de pe smartphone. În acest caz actele necesare vor fi transmise companiei prin poştă.
Conform ultimilor date furnizate de Roylab Stats, SUA este cel mai afectat de pandemie stat din lume — aici au fost înregistrate 86,043 cazuri de infectare şi 1,304 decese. Astfel, SUA a surclasat China, unde în ultimile zile nu au mai fost înregistrate cazuri de infectare, iar numărul total de persoane infectate fiind de 81,342.
0
1,556
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!