(VIDEO) Câte probleme şi defecte poate ascunde un Land Rover de doar 15 ani vechime

12 Iunie 2023, 20:00
Redacţia PiataAuto.md
Despre modelele Land Rover se spune adeseori că sunt atât de stricăcioase, încât proprietarii îşi ştiu toţi mecanicii pe nume, iar cei care condus asemenea maşini dintr-un oraş se recunosc deja între ei pentru că s-au văzut la service. Şi în cazul unor maşini chiar e adevărat, mai ales dacă proprietarii nu fac anumite lucrări de mentenanţă la timp şi maşinile ajung să degradeze în starea lor tehnică.
Un youtuber britanic a cumpărat un Land Rover Discovery 3, produs acum vreo 15 ani, pentru a vedea cât de multe defecte ascunse şi probleme poate costa o asemenea maşină, mai ales că ea costă doar 3.000 lire.
Maşina a fost dusă la service, iar inspectarea ei a relevat o mulţime de probleme cu rugina, o problemă tipică Marii Britanii. Pe lângă asta, suspensia avea nevoie de intervenţii, arborele cotit, curelele de distribuţie în faţă şi altă curea ce propulsează pompa, în spatele motorului V6, precum şi multe alte elemente minore, care depăşesc în esenţă bugetul maşinii dacă ar fi făcute la cost minim şi la strictul necesar şi ar costa de câteva ori mai mult decât maşina dacă ar fi făcute corect şi plenar.
Dar, în esenţă, maşina nu a fost catastrofal de rea, deci cu o anumită investiţie, tot se putea scoate ceva frumos din ea.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
3,332
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!