(VIDEO) Cum arată o întâlnire a pasionaţilor de camioane clasice cehoslovace, cu exemplare superbe Tatra, Praga, Liaz, Avia şi Skoda

28 Iulie 2023, 14:03
Redacţia PiataAuto.md
În zilele noastre, aproape că am uitat cât de mulţi producători de camioane existau cândva în estul Europei. Doar în Cehoslovacia, ne-am putea amintit de Tatra, Praga, Liaz, Avia şi Skoda, toate aceste mărci având modele de succes, care au devenit legende la timpul lor şi au rămas îndrăgite până în prezent. Iar o întâlnire cu proprietari ai unor exemplare de asemenea camioane clasice a avut loc de curând în Cehia.
Zeci de camioane istorice într-o stare superbă au venit la această întâlnire, cu titlu de raliu istoric. Iar noţiunea de raliu amintea mai mult de faptul că toate camioanele au mers şi prin teren dificil, demonstrându-şi capacitatea de a fi în acţiune, nu doar de a fi expuse static.
Şi cel mai surprinzător în toată această întrunire e cât de multe asemenea camioane în stare excelentă există în Cehia şi Slovacia de azi! Cât de mulţi oameni fac tot efortul de a restaura sau reanima aceste camioane clasice, efortul de a le asigura mentenanţa şi dragostea necesară, pentru ca ele să arate atât de bine şi acum!
Acest eveniment din Cehia a fost, deci, o privelişte superbă, cu aproape toate modelele clasice pe care ni le putem imagina din Cehoslovacia de cândva, defilând în acţiune, cu graţie. Imaginile de mai jos arată astfel de parcă fiecare din aceste camioane a călătorit în timp, din timpul când era nou până în zilele noastre, pentru a ne arăta perioade de glorie a modelului pe care-l reprezintă!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,482
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!