(VIDEO) Pedeapsă imediată pentru un şofer de BMW din Chişinău, care a decis s-o ia pe contrasens, pe de-a dreptul, în ocolirea traficului

4 Septembrie 2023, 08:52
Redacţia PiataAuto.md
Există uneori şoferi care execută manevre tupeiste chiar şi în faţa camerelor de trafic, fiind cumva convinşi că nu vor fi pedepsiţi, sau considerând că amenda pe care vor trebui să o plătească va fi infirmă. Un asemenea caz a fost surprins de curând pe strada Constantin Stere din Chişinău, acolo unde şoferul unui BMW X5 n-a binevoit să urmeze o traiectorie firească de deplasare, în rând cu toate maşinile de trafic, ci a luat-o pe contrasens, pe de-a dreptul, în ocolirea traficului, turându-şi motorul cu forţă. Şi toate astea chiar în faţa unei camere de trafic. Doar că de această dată a venit repede şi pedeapsa.
Atunci când se vira de pe Sciusev pe Constantin Stere, traficul se îngusta la o singură bandă din cauza unor reparaţii, iar asta îngreuna fluxul de trafic. Ca să nu aştepte atât de mult, şoferul de BMW a luat-o pe o traiectorie ca de imaş, de parca n-ar exista marcaje rutiere şi reguli de circulaţie. Doar că peste numai câteva secunde s-a făcut auzită o sirenă şi a apărut o Dacia Duster a poliţiei, care a pornit în urmărirea BMW-ului, pentru a-l amenda pe şofer.
A fost acea impresie despre care se vorbeşte adeseori în alte ţări, când poliţiştii parcă nu se fac observaţi în mod normal, dar la o primă încălcare mai gravă, aceştia apar imediat în peisaj, parcă de nicăieri, şi-şi fac treaba. De această dată, a fost la fel şi-n această situaţie din Chişinău.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
11,308
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!