(VIDEO) Şi poliţia din Moldova poate apărea spontan, în câteva secunde, când e nevoie de ea, restabilind siguranţa

14 Septembrie 2023, 08:52
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori despre poliţia din Germania sau Elveţia se spune că e neobservabilă în mod normal, astfel încât cetăţenii nici nu sesizează prezenţa ei, dar atunci când ordinea publică şi siguranţa e periclitată, poliţia apare imediat în peisaj, fără a fi măcar clar de unde, şi reacţionează prompt, restabilind ordinea în câteva secunde. Ei bine, ieri seară un asemenea caz de intervenţie spontană şi rapidă a avut loc în Chişinău din partea poliţiei din Moldova.
Într-una din intersecţiile oraşului, un tânăr a decis să se poziţioneze în mijlocul intersecţiei, stând acolo din motive neclare, printre maşini, gesticulând cu indiferenţă totală faţă de siguranţa sa şi faţă de ce s-ar putea întâmpla dacă unul din şoferi nu-l va observa la timp. Totul a durat, însă, doar câteva secunde, până când în peisaj şi-a făcut apariţia o Dacia Duster a poliţiei.
Poliţiştii au aprins girofarul, au oprit Dusterul lângă cetăţeanul debusolat, au deschis portiera spate şi în doar două secunde acesta era urcat acolo, iar Dacia pleca mai departe, restabilind siguranţa rutieră în intersecţie. Toată intervenţia poliţiei, de la prima aprindere a girofarului pentru oprire şi până la plecare a durat 12 secunde.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / chsvteme
0
1,109
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!