(VIDEO) Un inventator a creat motocicleta cu cuptor de pizza, care-ţi coace comanda în mişcare, cât timp ţi-o livrează

11 Septembrie 2023, 16:23
Redacţia PiataAuto.md
Pizza e unul din produsele cele mai comandate la livrare din toată lumea. Dar, peste tot lucrurile funcţionează după principiul că mai întâi pizza e coaptă în cuptorul unui restaurant, după care e pusă fierbinte într-o cutie, iar omul cu livrările pleacă spre destinaţiile de livrare. Iar aici depinde foarte mult de depărtarea celui care a comandat de restaurant şi de traficul de pe drum. Uneori, pizza poate ajunge relativ caldă la destinaţie. Alteori, însă, poate ajunge deja rece. Aşa că un youtuber cu carieră de inventator, sudor şi constructor al tot soiul de dispozitive deocheate, a creat o motocicletă cu cuptor de pizza pe ea, care să prepare pizza în timp ce merge la adresa livrării, pentru ca la destinaţie ea să fie fierbinte, nu doar abia caldă!
Acesta a început prin a tăia bucăţile necesare de metal la o freză mare, după care le-a conferit curbura necesară, iar apoi le-a sudat, creând cuptorul mobil. Iar forma finală a fost obţinută prin presurizare cu apă, printr-un proces care va părea curios multora dintre noi.
A urmat şi crearea unui strat superior, care să asigure spaţiul necesar în jurul sferei interioare, pentru a distribui căldura echivalent.
Apoi, a fost creată o uşiţă pentru cuptor şi au urmat teste de teren cu un ATV, pentru a verifica dacă acest cuptor funcţionează din mişcare.
A urmat extinderea motocicletei Suzuki, fără a-i tăia şasiul cu totul, pentru a face loc cuptorului.
Iar când a fost pus şi cuptorul, totul arăta superb! Numai bun pentru o livrare de pizza într-o manieră nemaivăzută!
Iar de aici a urmat şi prima livrare de probă, cu prepararea de pizza în mişcare. Se pare că întinderea aluatului nu e uşoară în mişcare, iar făina presărată peste aluat o poate lua vântul. La fel e şi cu aruncatul aluatului în aer, pentru a-l întinde — acesta poate rămâne în spatele motocicletei în mişcare.
Dar livrarea a reuşit, şi pizza a ajuns fierbinte pe un câmp, la un agricultor. Şi a fost gustoasă, se pare! Aşa că au urmat şi alte livrări!
Apoi şi un bucătar profesionist, care preparat pizza şi mai bine! Şi au urmat noi şi noi livrări, cu oameni fericiţi şi zâmbind la modul în care le era livrată pizza fierbinte.
Aşa că experimentul a fost unul pe cât de ingenios, pe atât de reuşit! Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,126
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!