O motocicletă a lovit cu viteză enormă o Toyota Land Cruiser 70 a poliţiei din Moldova, într-un accident deosebit de grav

21 Octombrie 2023, 14:23
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav şi total atipic s-a produs astăzi la amiază, în jurul orei 12:30, la intersecţia bulevardului Dacia şi a drumului de ieşire de pe teritoriul Aeroportului Internaţional Chişinău.
Lovitura a avut loc cu o viteză atât de mare, şi a fost atât de puternică, încât Toyota Land Cruiser 70 — un offroad renumit pentru duritatea construcţiei sale, echipat în acest caz şi cu o bară suplimentară de protecţie, a fost deformat complet în partea sa frontală.
Motociclistul şi pasagerul său n-au avut nicio şansă să supravieţuiască unui asemenea impact, cu regret. Motocicleta a luat foc după accident.

Din informaţiile preliminare, prezentate de poliţie, motocicleta circula pe bulevardul Dacia, deci avea prioritate, întrucât la ieşirea de pe drumul dinspre aeroport există şi un indicator stop. Totuşi, forţa enormă a impactului certifică absolut clar că viteza motocicletei erau una cu mult peste limita regulamentară de 50 km/h din această regiune.
La faţa locului a venit şeful poliţiei din Moldova, Viorel Cernăuţanu şi a fost dispusă şi declanşarea unei anchete de serviciu, pentru examinarea completă a acţiunilor poliţiştilor.
0
14,723
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!