Primul accident cu un Tesla Cybertruck pe un drum public a avut loc în California, cealaltă maşină fiind o Toyota

29 Decembrie 2023, 12:54
Redacţia PiataAuto.md
La nici o lună de la lansarea oficială şi iniţierea primelor livrări a noului Tesla Cybertruck, a avut loc şi primul accident pe un drum public, raportat şi înregistrat oficial. Accidentul a stârnit un mare interes, întrucât imediat după lansarea modelului, care are caroserie dură din oţel inoxidabil cu rol de exoschelet, au existat multe păreri ce-şi exprimau îngrijorarea că siguranţa noului model Tesla ar putea fi foarte precară, mai ales pentru pietoni şi alte vehicule care ar putea avea coliziuni cu acesta.
Primul accident, despre care vorbim azi, a avut loc pe traseul CA-17, în după amiaza de 28 decembrie după fusul orar local, sau pe parcursul orelor nocturne după fusul nostru orar. Cealaltă maşină implicată a fost o Toyota Corolla şi cel mai important lucru e că nimeni nu a fost rănit grav în acest accident, după cum a menţionat poliţia locală.
Câteva imagini au fost surprinse de trecători, şi indică o declanşare de airbag-uri în Tesla Cybetruck, iar vehiculul pare puţin afectat, deşi imaginile nu surprins partea din stânga faţă, acolo unde a avut loc impactul. Toyota, însă, a fost grav deformată şi aruncată în decor.
Conform poliţiei din California, tot din cauza Toyotei a avut loc accidentul. Aceasta a derapat pe o porţiune acoperită cu mâzgă, a ieşit în decor, după care a ieşit din nou pe carosabil şi s-a îndreptat spre contrasens, unde a lovit Tesla Cybetruck.
Datele iniţiale arată că Tesla nu era condusă în regim de autopilot, ci în regim normal, cu şoferul mânuind volanul.
0
11,697
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!