(VIDEO) Un şofer din SUA a supravieţuit 6 zile blocat în maşina sa, după un accident

30 Decembrie 2023, 17:13
Redacţia PiataAuto.md
Un caz excepţional a avut loc în statul Indiana din SUA, lângă oraşul Portage. Matthew R. Reum, şoferul unui pick-up Ram, a supravieţuit timp de 6 zile blocat în maşina sa, după ce aceasta a ajuns sub un pod al unei autostrăzi circulate, în rezultatul unui accident.
Accidentul a avut loc pe autostrada I-94, în circumstanţe deocamdată necunoscute, dar e cert că maşina a ajuns în afara autostrăzii, la baza unui pod, alături de un râu. Deşi locul accidentului e în imediata apropiere a uneia din cele mai circulate autostrăzi din regiune, maşina nu putea fi văzută de pe autostradă, motiv din care timp de 6 zile ea nu a fost observată de nimeni.
Şoferul a rămas blocat în scaunul său în urma acelui accident, iar telefonul său alunecase fără a-l putea ajunge. Se pare că maşina, deşi e relativă nouă, nu avea un sistem care să apeleze serviciile de urgenţă automat în cazul unor accidente cu declanşare de airbag, sistemul multimedia al maşinii nu pare să fi putut opera prin conexiune Bluetooth cu telefonul, iar telefonul nu pare să fi putut primi comenzi vocale de a efectua un apel de urgenţă de la proprietar, întrucât şoferul spune că singura soluţie pe care a avut-o a fost să strige după ajutor, dar nimeni nu l-a auzit.
Timp de 6 zile acesta a stat blocat în scaunul său şi spune că a băut apă de ploaie, care se scurgea în zona geamului şoferului, iar asta l-a salvat.
Abia după 6 zile, doi pescari, Mario Garcia şi Nivardo Delatorre, au trecut prin preajmă şi au observat maşina. Au crezut că au găsit o victimă fără suflare şi au dat airbag-ul la o parte, însă atunci şoferul s-a trezit şi i-a rugat să apeleze urgenţa.
Salvatorii au avut nevoie de câteva ore pentru a-l descarcera pe şofer şi a-l transporta la spital. Acesta a primit ajutorul medical necesar şi este deja în afara oricărui pericol. Salvatorii şi medicii spun că o singură zi în plus de stat în maşină îi putea fi fatală deja, prin urmare salvarea sa e calificată drept o adevărată minute.

Vezi mai jos şi un reportaj local din Indiana.
0
3,119
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!