(VIDEO) Test drive cu noul BMW i7, modelul electric care ia rolul lui Seria 7 în zilele noastre

30 Iulie 2023
Redacţia PiataAuto.md
BMW are o nouă generaţie a limuzinei sale de top, doar că de această dată, în momentul lansării, germanii au anunţat că într-o mare parte a lumii va exista doar un BMW i7 electric drept succesor pentru Seria 7, fără vreo versiune cu motor cu ardere internă. Unele regiuni aveau să primească şi motorizări obişnuite, apoi au apărut şi plug-in hibrizi, dar esenţa rămâne una intrigantă — dacă i7 a fost creat pentru a fi un succesor deplin pentru Seria 7, înseamnă că miza trebuie să fi fost uriaşă. Şi avem două mare întrebări: cât de bun este acest model în rolul de continuator al lui Seria 7 şi cât de bun o fi ca automobil electric, într-o lume în care competiţia printre electricele de top e acerbă?
Am testat noul BMW i7 în Moldova, conducându-l câteva zile, pentru a-i putea simţi plenar senzaţiile. Şi s-a întâmplat să-l luăm la test imediat după summit-ul Comunităţii Politice Europene, care a avut loc în Moldova, aşa că maşina asta e una dintre cele care a dus preşedinţi şi şefi de guverne din UE, în rol de limuzină cu şofer. Am putut astfel simţi şi rolul de pasager transportat.
Foto: În test am măsurat şi nivelul zgomotului de la interiorul lui BMW i7, pentru a stabili cât de silenţios e

Dar, pentru că avem în faţă un BMW, totuşi, e mult mai interesant cum se simte ea în condus. Mulţi o aseamănă cu Seria 7 E38 în proporţii, inclusiv designeri. Noi am scris în titlul testului că e o maşină care e fără 5 minute un Rolls-Royce.
Ce înseamnă asta, dar şi cum e BMW i7 în parametri de maşină electrică, vezi în testul drive de mai jos, test pe care l-am filmat în engleză, pentru a continua cursul altor materiale video filmate de noi.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
21,551
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!