Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Camerele video de monitorizare a traficului din Moldova încalcă viaţa privată a şoferilor

18 Decembrie 2014 - 14:00
Denis Godorozea
Camerele video de monitorizare a traficului din Moldova încalcă viaţa privată a şoferilor
Astăzi, 18 decembrie 2014, printr-o hotărâre a Judecătoriei Centru, a fost decis că, camerele video de monitorizare a traficului rutier încalcă viaţa privată a şoferilor din Moldova.

Procesul de judecată a fost intentat la cererea reprezentanţilor Asociaţiei Obşteaşti ”Juriștii pentru Drepturile Omului”, membrii cărora afirmă, precum viaţa lor privată este încălcată de aceste camere, motivând prin aceea, că imaginile filmate nu trebuie folosite pentru alte scopuri.

Astfel, de astăzi Judecătoria Centru interzice Ministerului Afacerilor Interne să exploateze camerele video de monitorizare a traficului din Moldova. Această decizie nu este una finală şi poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău, informează Unimedia.

Se pare că de astăzi şi până la publicarea deciziei finale, conducătorii auto din Moldova nu trebuie să-şi mai facă griji, dacă undeva au „călcat” niţel marâcajul rutier, sau au depăşit viteza.

Totuşi, noi, cei de la redacţie, vă recomandăm să respectaţi regulile de circulaţie şi să fiţi extrem de prudenţi la drum!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter