Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2015 LIVE: Furiile americane – noile Cadillac ATS-V şi CTS-V!

4 Martie 2015 - 20:40
Denis Godorozea
GENEVA 2015 LIVE: Furiile americane – noile Cadillac ATS-V şi CTS-V!
Chiar înaintea Salonului Auto de la Geneva, cei de la Cadillac încingeau spiritele pe Twitter cu pozele modelelor sale de performanţă, alături de casele de performanţă a celor de la Audi, BMW şi Mercedes-Benz. Da, americanii au nişte aşi în mânecă pentru modelele RS, M şi AMG – noile modele V Series! Acestea pentru prima dată îşi fac apariţia în Europa.

Este vorba despre noile Cadillac ATS-V şi CTS-V, care arată foarte brutal!

Brutalitatea este emanată de orice detaliu, fie bara de protecţie faţă, grila radiatorului, jantele sau capota cu prize de aer! Americanii cunosc cum să intimideze rivalii! Dar ce au de oferit în calitate de performanţe? Modelul compact ATS-V, care este concurent direct cu Audi RS4, BMW M3 sau Mercedes-AMG C 63, este dotat cu un V6 twin-turbo de 3.6 litri care dezvoltă 455 CP şi 603 Nm, suficienţi pentru a atinge 300 km/h!

Pe de altă parte este sinistrul Cadillac CTS-V, care a preluat propulsorul de 6.2 litri V8 de pe Corvette Z06! Datorită unui imens compresor mecanic acest V8 dezvoltă 640 CP şi 855 Nm! Viteza maximă aici este de 322 km/h! Un concurent demn pentru Audi RS6, BMW M5 şi Mercedes-Benz E63 AMG!

Ce ziceţi de aceste furii din SUA?!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter