Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mazda2 Sedan şi Toyota Auris s-au transformat în Scion iA şi iM!

1 Aprilie 2015 - 16:25
Denis Godorozea
Mazda2 Sedan şi Toyota Auris s-au transformat în Scion iA şi iM!
Brandul Scion este un brand creat de către cei de la Toyota şi dedicat tinerilor, fiind vândut doar pe piaţa nord-americană. Până nu demult practic toate modelele Scion au fost bazate pe modele Toyota, dar odată cu lansarea noilor iA şi iM la Salonul Auto de la New York, cei de la Scion introduc şi un model Mazda în ecuaţie!

Nu, nu este o glumă de 1 aprilie! Dacă despre modelul Scion iM se ştia că va fi creat pe baza noii Toyota Auris facelift, care a debutat recent la Geneva, despre deghizarea sedan-ului Mazda2 în modelul Scion iA, nimeni nu intuia!

Pentru a se deghiza în Scion iA, Mazda2 Sedan a primit o nouă bară de protecţie faţă cu o grilă imensă hexagonală, noi blocuri optice şi logouri Scion... La interior Scion iA se deosebeşte de Mazda2 doar prin logouri şi gradaţia vitezometrului în mile pe oră. Sub capota noului Scion iA se va regăsi propulsorul pe benzină de 1.5 litri şi 106 CP, care poate fi cuplat la transmisia manuală sau una automată, ambele fiind cu 6 trepte.

La rândul său Scion iM este o Toyota Auris facelift, dotată cu un kit aerodinamic mai agresiv, cu jante standard de 17 inch, blocuri optice spate cu tehnologie LED un pic diferite de modelul european şi propulsorul de 1.8 litri aspirat natural, care dezvoltă 137 CP şi poate fi cuplat la o transmisie manuală cu 6 rapoarte sau la un variator CVTi-S cu 7 trepte „virtuale”.

Interiorul lui Scion iM este un pic diferit de cel al Auris-ului, prin sistemul multimedia Pioneer cu display de 7 inch şi ceasul digital amplasat central între prizele de aer al sistemului de ventilare.

Noile Scion iA şi iM sunt prezentate publicului american drept modele ce combină sportivitatea, confortul şi eficienţa, ceea ce nu le reuşeşte concurenţilor din aceleaşi clase.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (21 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter