Honda, Volkswagen şi Buick au lansat spoturi cu pisici! (Video)
9 August 2016, 09:11
Se pare că producătorii auto sunt într-o adevărată criză de idei, privind spoturile publicitare. Vă mai amintiţi ce spoturi geniale scoteau prin anii ’90 ai secolului trecut? Acum totul se rezumă la ceea ce este mai popular pe reţelele de socializare şi pe Youtube. Pisicile. Da, filmuleţele cu pisici sunt cele mai populare la moment, iar acestea atrag vizualizări
şi din partea celor care nu sunt pasionaţi de automobile. Astfel, producătorii auto precum Honda, Buick şi Volkswagen au lansat filmuleţe în care figurează felinele domestice, pentru a acapara o audienţă mai mare (ceea ce nu se prea vede având în vedere numărul de vizualizări). Sunt amuzante sau stupide, dumneavoastră, dragi cititori, decideţi.
Ieri, pe 8 august, a fost ziua internaţională a pisicilor, iar cu această ocazie producătorii auto nu au ezitat să lanseze aceste spoturi haioase, unde „Miau” vine de la „WOW”, unde sistemele de siguranţă previn atunci când vă simţiţi somnolent, iar maşinile pot fi ghidate de un smartphone.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru via Autoevolution.com
0
2,122
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!