Sub-brandul vehiculelor electrice Mercedes-Benz se va numi “MEQ”?!
12 August 2016, 10:11
Am anunţat anterior despre intenţia celor de la Mercedes-Benz de a lansa un sub-brand de vehicule electrice, similar bavarezilor cu al lor „BMW i”. Se pare că aceste intenţii încep să se materializeze, întrucât producătorul german a înregistrat denumirea „MEQ”, care ar putea fi utilizată pentru sub-brandul electric. „Mercedes Electric Quantum”? Astfel, ar putea fi descifrat acest „MEQ” caraghios.

Mai mult decât atât, germanii au
înregistrat denumirile de la „EQA” şi „EQB” până la „EQX”. Astfel, s-ar putea că viitoarele modele electrice să dispună de literele “EQ” în denumire, iar cea de-a treia literă ar putea însemna clasa modelului, precum A-Class sau B-Class, în cazul „EQA” şi „EQB”. Pe lângă toate, cei de la Mercedes-Benz au înregistrat combinaţii care, cel mai probabil, vor fi utilizate pentru sloganuri sau campanii publicitare – „EQ inside”, „EQ boost” şi „Generation MEQ”. Ca şi în cazul bavarezilor, sub-brandul celor de la
Mercedes-Benz ar putea fi dedicat nu doar vehiculelor electrice, dar şi hibrizilor şi plug-in hibrizilor.

Se aşteaptă că primul vehicul electric din cadrul noului sub-brand „MEQ”, ar putea fi un sedan electric numit Mercedes-Benz EQS care va avea o autonomie de 500 km, va concura cu Tesla Model S şi va fi prezentat în calitate de concept deja în toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris, în timp ce vânzările vor demara doar către anul 2019.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,120
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!