Renumita emisiune The Grand Tour ar putea continua fără Clarkson, Hammond şi May

9 Aprilie 2024, 19:15
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva luni, renumitul trio format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May a confirmat că emisiunea The Grand Tour va fi încheiată după ce două episoade filmate anterior acelui moment vor fi publicate. Un episod din cele două a fost publicat între timp şi a fost primit călduros de fani, însă cei trei protagonişti nu şi-au schimbat poziţia de a încheia show-ul, declarând că e un capitol care trebuie încheiat cât mai e plăcut în ochii fanilor. Totuşi, se pare că Amazon Prime, platforma de streaming care finanţa show-ul şi datorită căreia acesta a fost posibil, caută acum soluţii de a-l continua.
Un site de specialitate din Marea Britanie, numit Broadcast, citează surse din industrie care arată că Amazon a încheiat deja un contract în acest sens cu Studio Lambert, o casă de producţie bazată în Marea Britanie şi SUA.
Aceştia ar urma să identifice un concept modificat, care să fie actual şi intrigant, şi care să fie produs cu o nouă echipă de protagonişti, deci fără Clarkson, Hammond şi May.
Aparent, sună ca repetarea aceleiaşi greşeli pe care a făcut-o şi BBC cu Top Gear, când a încercat să găsească alţi 3 prezentatori pentru a continua show-ul după plecarea trio-ului, dar n-a reuşit niciodată să atingă acelaşi succes şi în cele din urmă, după un accident al unui dintre prezentatori, a decis închiderea definitivă a emisiunii Top Gear.
Doar că Studio Lambert e o casă de producţie mult mai inovativă decât Top Gear şi are multiple show-uri de succes pe platformele actuale de streaming, deci e cumva mult mai conectată la preferinţele actuale ale publicului şi ar putea naşte un nou show neaşteptat de interesant.
Până la urmă, nişa emisiunilor auto internaţionale cu adevărat bune a devenit complet liberă acum, iar cine va privi lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă, nu neapărat ca o continuare a trecutului, şi va mai avea şi talentul şi experienţa de a scoate un produs bun, s-ar putea să dea tonul unei noi epoci.
Dar, în acelaşi timp, nimeni nu poate nega că cei trei protagonişti au avut o chimie specială între ei şi abordarea lor poate un pic mai tradiţională şi mai conservatoare faţă de unele maşini era tocmai cireaşa de pe tort adeseori, care făcea acest show atât de adorat de fani. Şi apoi, se poate că tocmai vârsta lor mai mare era parte din ingredientul care le dădea autoritatea să vorbească avizat şi nonşalant despre maşini de toate vârstele, multe dintre care ei le-au văzut proaspăt lansate mult timp în urmă. Deci, aşa ceva e cu siguranţă greu de replicat, dacă nu chiar imposibil, şi chiar dacă n-ai vrea să replici, ci să creezi ceva nou, ar fi foarte dificil să pui pe balanţă ceva cu o greutate comparabilă.
1
2,028
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!