Hyundai prefaţează conceptul viitoarei generaţii Tucson cu primele imagini. Modelul va debuta la Los Angeles

14 Noiembrie 2019, 15:12
Denis Godorozea
Hyundai pregăteşte schimbări radicale în materie de design pentru viitoarea generaţie Tucson. Modelul va fi prefaţat de conceptul T, ce urmează să debuteze la Los Angeles, iar până la premiera oficială constructorul sud-coreean a publicat primele imagini de teasing cu conceptul.
Potrivit informaţiilor preliminare conceptul Vision T are un sistem de propulsie plug-in hybrid. Cel mai probabil, cu un asemenea sistem se va alege şi SUV-ul de serie de generaţie nouă, or lipsa unei astfel de motorizări afectează astăzi vânzările globale ale modelului Tucson. Menirea conceptului este, însă, de a prezenta noul limbaj stilistic, iar aici sud-coreenii pregătesc o adevărată revoluţie.

Noul Hyundai Tucson va renunţa complet la actualul design şi va veni cu soluţii high-tech, mai rar întâlnite chiar şi în segmentul premium. Conceptul Vision T are un calandru masiv unificat cu blocurile optice faţă, toate cele trei elemente având secţiuni separate de iluminare. Conceptul pare a fi dezvoltat după reţeta unui SUV coupe — cel mai probabil Tucson va rămâne a fi un model mai practic şi nu va renunţa complet la silueta clasică, însă un aspect exterior mai dinamic este garantat.
Premiera noului Hyundai Vision T va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar premiera versiunii de serie va avea loc, cel mai probabil, pe parcursul anului trecut, urmând ca vânzările să înceapă la începutul anului 2021.
0
1,328
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!