The Distinguished Gentleman’s Ride 2020 va îngloba pentru prima dată şi automobile clasice, inclusiv şi în Moldova

24 Decembrie 2019, 10:41
Denis Godorozea
Pregătirile pentru cel mai distins eveniment moto The Distinguished Gentleman’s Ride 2020 sunt în toi! Prima cursă a anului viitor va avea loc pe 31 mai, iar organizatorii au decis să organizeze o cursă specială dedicată automobilelor clasice, pentru prima dată în istoria evenimentului, cu acelaşi scop caritabil.
În 2019 The Distinguished Gentleman’s Ride a reuşit să adune peste 115,000 participanţi în întreaga lume, printre care şi participanţi din ţara noastră, iar cursei s-au alăturat şi câţiva participanţi cu maşini clasice, care s-au integrat perfect în tabloul evenimentului. Astfel, organizatorii şi-au propus să lanseze o cursă dedicată automobilelor clasice, care va avea loc pe 31 mai 2020, concomitent în mai multe ţări ale lumii, inclusiv şi în Moldova.
Aşadar, deţinătorii automobilelor clasice din ţara noastră se vor putea alătura cursei de excepţie în primăvara anului viitor, iar cu mai multe detalii vom reveni mai aproape de startul evenimentului. Amintim că cursa Distinguished Gentleman’s Ride are scopul de a promova cultura motor şi condusul respectuos, iar participanţii au posibilitatea de a dona mijloace băneşti în scopuri caritabile, pentru fundaţiile de combatere a cancerului de prostată şi probleme mintale la bărbaţi.
0
1,654
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!