Schiţe noi cu viitorul Volkswagen Caddy: revoluţia se amână?

28 Ianuarie 2020, 12:23
Denis Godorozea
Volkswagen a publicat schiţe şi informaţii noi despre viitorea utilitară Caddy. Modelul va marca premiera în luna februarie a acestui an şi, deşi constructorul declară că acesta va fi un monovolum absolut nou, cel mai probabil substratul tehnic nu va suferi modificări radicale.
Primele schiţe cu viitorul Caddy sugerau schimbări radicale în designul utilitarei, cu elemente de design exagerate ca pentru un automobil comercial, iar noile imagini dezvăluie aspectul exterior al versiunii de serie, care va avea parte de modificări stilistice mult mai rezervate. Limbajul stilistic va fi actualizat în conformitate cu designul actual al mărcii, iar cei de la Volkswagen susţin că noul Caddy nu va avea elemente de caroserie comune cu modelul actual.
Actuala generaţie Volkswagen Caddy a fost lansată de facto în 2004, după care au urmat două actualizări consistente în 2010 şi, respectiv, în 2015. Germanii nu au dezvăluit detalii despre substratul tehnic, însă au anunţat că Caddy va fi prima utilitară din segment care va oferi sisteme de siguranţă activă şi asistenţă pentru şofer avansate, care nu se mai regăsesc pe vreo utilitară produsă de concurenţi. În lista motorizărilor pentru prima dată se aşteaptă versiuni micro-hibride, eTSI, cu benzinar turbo de 1.5 litri şi sistem de 48 V cu generator-starter, motorizare similară cu cea a noului Volkswagen Golf. Apariţia unei versiuni 100% electrice este practic exclusă, or locul acesteia este rezervat pentru viitorul monovolum creat pe baza conceptului ID Buzz şi pe platforma MEB.
0
1,478
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!