Volkswagen lansează ediţii speciale dedicate Campionatului European de Fotbal din 2020

14 Ianuarie 2020, 12:34
Denis Godorozea
Brandul Volkswagen este unul dintre partenerii de mobilitate al Campionatului European de Fotbal din acest an, iar cu această ocazie constructorul german a lansat o ediţie dedicată pentru mai multe modele din gamă, denumită United. Noua versiune va fi disponibilă pentru modelele up!, e-up!, Polo, T-Cross, Golf Variant, Golf Sportsvan, T-Roc, Tiguan Allspace, Touran şi Sharan.

Modelele din ediţia specială United se vor distinge prin nuanţa exclusivă de caroserie Atlantic Blue Metallic, sigle specifice pe montanţii centrali şi jante din aliaj Dublin, dimensiunile cărora pot însă varia de la un model la altul. Standard toate modelele din seria specială vor avea geamuri posterioare umbrite, volan tapisat cu piele la interior, iar pentru câteva modele va fi inclus standard şi sistemul multimedia cu navigaţie.
Tot standard din lista opţionalelor este inclus sistemul de climatizare automat şi senzori de lumină şi ploaie, cu excepţia compactei urbane up! Afară de cele menţionate, opţional Volkswagen va oferi pachetul United Plus, care prevede un set de jante de dimensiuni mai mari şi pachetul Digital Cockpit cu intrumentar de bord digital şi sistem multimedia de top. Tot pentru întreaga gamă este disponibil pachetul de modificări exterioare R-Line, cu elemente decorative inspirate din sporturile cu motor, acesta însă nu poate fi bifat în lista opţionalelor modelelor up!, e-up! şi Sharan.

Pe lângă opţiunile exclusive, cei de la Volkswagen susţin că pachetul United cu toate opţionalele este mai accesibil cu circa 3,400 euro decât o versiune standard cu echipamentele respective bifate opţional.
0
1,109
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!