(VIDEO) Lamborghini tocmai a bătut recordul pentru cel mai mare număr de Lamborghini puse la un loc pe un circuit, creând şi o simfonie de motoare V12

4 Mai 2023, 14:44
Redacţia PiataAuto.md
Lamborghini tocmai a bătut un record mondial într-o nişă foarte exclusivă, la cel mai mare număr de exemplare Lamborghini care au fost prezente vreodată pe un singur circuit. S-a întâmplat week-end-ul trecut pe circuitul Silverstone din Marea Britanie, pe el intrând 382 de exemplare, toate aparţinând posesorilor de Lamborghini, invitaţi să marcheze astfel 60 de ani de istorie Lamborghini!
O privelişte mai frumoasă decât 382 de maşini superbe, multe din ele clasice, de colecţie, din ultimele 6 decenii, nici că se putea produce în anul 2023.
Sunt poze care au făcut istorie acum printr-un record mondial simbolic, dar sunt poze care vor fi puse cu mare mândrie în arhiva Lamborghini, şi vor fi privite cu fascinaţie şi peste 20 sau 30 de ani.
Marele şef al Lamborghini, Stephan Winkelmann, i-a întâlnit cu onorul pe cei 382 de proprietari pe circuitul Silverstone, lângă el fiind prezenţi şi toţi marii şefi ai producătorului italian.
Şi, înainte de a defila pe circuit în ritm lent, pentru a nu crea situaţii de accident între 382 de maşini puternice, proprietarii au fost îndemnaţi să-şi tureze motoare, în principal V12, de pe maşinile lor. Ce a ieşit? O simfonie absolut incredibilă de 382 motoare superbe, turate împreună!
Lamborghini încă nu a publicat un video oficial, dar unul din participanţi, autorul unui canal de YouTube, a filmat acest moment şi el poate fi văzut şi auzit în video-ul de mai jos.
0
1,570
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!