Şoferul Mercedesului, care a provocat accidentul de pe Decebal şi a fugit, încă nu a fost găsit, iar familia femeii care a fost rănită cere ajutor

29 Iulie 2023, 11:06
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile, informam despre un accident cu 4 automobile, produs pe bulevardul Decebal din Chişinău, unde un Mercedes părea să fi intrat pe contrasens şi să fi provocat un impact iniţial cu un VW, iar prin ricoşare cu încă două alte maşini. Spuneam că cel mai mult a fost rănită şoferiţa din VW, care avea multiple traumatisme severe. Mai spuneam ulterior din informaţiile de la poliţie că şoferul de Mercedes a fugit de la faţa locului, în timp ce martorii declarau că acesta ar fi fost în stare de ebrietate. De atunci şi până în prezent am comunicat de câteva ori cu poliţia, pentru a afla dacă şoferul a fost găsit şi de fiecare dată auzeam că şoferul este căutată încă, nefiind găsit, promiţându-se că vom fi informaţi când va fi găsit.
Ei bine, până în prezent acesta încă nu a fost găsit, şi asta chiar dacă exista un pasager alături, care a fost rănit şi dus la spital şi care poate da depoziţii. De asemenea, e de prisos să mai spunem că poliţiştii au metode moderne de a identifica destul de repede localizarea unor persoane clar identificate. Ori şoferul a trecut brusc la o viaţă în sălbăticie şi nu are nicio conexiune cu civilizaţia, ori rămân lucruri neclare în toată ecuaţia. Cert e că şoferiţa din VW — pe nume Doiniţa Prodan — a fost atât de tare rănită, încât familia ei cere acum ajutorul oamenilor pentru a aduna o sumă mare de bani pentru tratament în Germania.
Foto: Momentele în care medicii i-au acordat primul ajutor pentru stabilizare pacientei şi o transportă spre ambulanţă pentru a fi dusă la spital

După cum declară soţul acesteia, Ion Prodan, airbag-ul VW-ului nu s-a declanşat, motiv din care cutia toracică a fost grav afectată, existând coaste rupte şi organe interne perforate de aceste coaste. În prezent, femeia se află încă în stare critică în reanimare, iar familia spune că ea are nevoie de intervenţii extrem de costisitoare în Germania, motiv din care cere ajutorul oamenilor pentru a aduna suma de bani necesară. Într-o postare pe Facebook, familia a dat detalii, dar şi informaţii despre conturi şi modalităţi de donaţie. A fost deschisă şi o pagină pe site-ul de donaţii MCharity, dedicată ei. Familia sa menţionează că Doiniţa Prodan e aşteptată acasă şi doi copii, de 2 şi 5 ani.
Foto: Doiniţa Prodan, femeia care a avut de suferit în accident, familia căreia solicită ajutor acum. Imagine publicată de familie.
0
17,923
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!