(VIDEO) Traiectoria unei Dacia arată ce se poate întâmpla când îţi distragi privirea de la volan pentru doar câteva secunde

27 Iulie 2023, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
În zilele noastre, când suntem atât de conectaţi prin telefoane şi sisteme multimedia, e foarte uşor să te laşi distras de la condus. Şi nu vorbim nici măcar de cazurile grave, când cineva şi-ar folosi în continuu telefonul la volan în timp ce conduce, ci de acele câteva secunde de citire a unei notificări de pe telefon sau a unui mesaj scurt. Traiectoria unei Dacia de pe un traseu din Moldova, surprinsă ieri în ceea ce pare a fi un asemenea moment, arată elocvent preţul care poate fi plătit pentru o clipă de distragere de la condus.
E o Dacia Sandero, care nu circula repede, ba dimpotrivă, regulamentar şi aparent prudent. Dar, la un moment dat, şoferul şi-a distras în mod evident atenţia de la condus pentru câteva secunde, iar maşina a luat-o pe o traiectorie spre marginea dreaptă a drumului, unde s-a întâmplat să fie o bordură înaltă. În rezultat, maşina a lovit acea bordură lată, iar şoferul a reacţionat şi a luat din nou stânga.
De această dată s-a trecut fără victime, dar, dată fiind bordura ascuţită şi înaltă, putem vorbi despre daune precum bara de protecţie zgâriată, jantă zgâriată şi posibil chiar anvelopă tăiată. Toate astea pot da o sumă destul de mare într-o factură de reparaţii, şi totul din cauza a câtorva secunde în care privirea celui de la volan era îndreptată în altă parte.
Vezi întregul moment surprins mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
7,212
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!