(VIDEO) Electrica Rimac Nevera se întrece cu două motociclete ultra rapide, un Suzuki Hayabusa supraalimentat şi un KTM din motorsport

26 August 2023, 13:05
Redacţia PiataAuto.md
Electrica Rimac Nevera e maşina fenomen a momentului, doborând toate recordurile posibile şi dovedindu-se invincibilă aproape la orice vehicul i s-ar contrapune, inclusiv la cele care nici măcar nu sunt de serie. Acum modelul electric a fost pus alături de două motociclete ultra rapide, un Suzuki Hayabusa cu motor modificat, cu compresor mecanic, şi un KTM din motorsport.
Despre Nevera ştim deja cu toţii probabil că are 4 electromotoare şi 1.914 CP transpuşi cu iscusinţă pe asfalt, chiar dacă maşina nu e uşoară. Hayabusa cea modificată are un motor ce scoate acum 380 CP, şi asta chiar dacă motocicleta nu cântăreşte nici 260 kg!
Iar motocicleta din KTM are 270 CP, fiind totodată şi mult mai uşoară, la 157 kg. Sună intrigant cine ar putea câştiga, nu?
Ei bine, prima cursă a fost învinsă la limită de Rimac, dar KTM a fost foarte aproape, în timp ce Suzuki s-a tot chinuit să-şi pună puterea pe asfalt. Dar în a doua cursă a reuşit să învingă motocicleta KTM din motorsport! A treia cursă a fost învinsă totuşi, din nou de Rimac, iar astfel maşina electrică a ieşit învingătoare.
Iar asta indică din nou cât de fenomenale sunt performanţele acestei maşini electrice, dacă a ajuns să învingă până şi cele mai performante motociclete din Moto GP! Mai mult ca atât, Dani Pedrosa, cel care a condus bolidul Moto GP în video-ul de mai jos şi care e o legendă a acestei discipline de motorsport, a urcat la volanul lui Rimac Nevera şi a fost la fel de copleşit de performanţa acestei maşini.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
9,777
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!