(VIDEO) Moment bizar, când un grup de motociclişti trec pe jos pe lângă poliţie, cu motocicletele alături, surprins în Chişinău

25 August 2023, 08:42
Redacţia PiataAuto.md
Un moment de-a dreptul bizar, când un grup de motociclişti trec pe jos pe lângă poliţie, ducându-şi motocicletele alături, a fost surprins acum ieri noapte în Chişinău. Motocicliştii erau minim 7 la număr şi toţi erau bine echipaţi, cu căşti, iar unii şi cu echipament adiţional, dar totuşi se pare că aceştia n-au prea vrut să dea ochii cu echipajul de poliţie din preajmă, aşa că şi-au purtat motocicletele iniţial pe trotuar, apoi au trecut şi la o trecere de pietoni, cu ele alături.
De ce ar face ei asta? Una din presupuneri e că cineva din grupul lor n-ar fi avut toate actele în regulă, iar fiind un grup mare, şansele să fie opriţi de poliţie pentru verificări erau mare. O altă probabilitate e că prin aceste manevre motocicliştii au putut întoarce înapoi, fără a fi nevoiţi să mai parcurgă vreo doi kilometri în faţă până la sensul giratoriu, apoi încă 2 km înapoi, această ocolire devenind acum obligatorie pe această stradă din Chişinău, de când ea a primit marcaje noi, de câteva săptămâni încoace.
Cert e că poliţiştii au rămas mască de manevrele motocicliştilor şi i-au tot privit îndelung, iar din video nu pare că poliţiştii ar fi reacţionat cumva, pentru a întoarce după ei.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
9,680
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!