(VIDEO) Un youtuber din SUA şi-a supus Ferrari-ul unor teste de anduranţă inimaginabile

16 August 2023, 12:02
Redacţia PiataAuto.md
Se presupune implicit că un Ferrari e o maşină bine construită, ca să poată ţine frâu performanţei şi să justifice preţul său uriaş. Dar dacă ar fi să ne imaginăm un test de anduranţă potrivit pentru un Ferrari, probabil ne-am gândi la o sesiune lungă şi chinuitoare, la turaţii maxime şi frânări intense pe circuit, nu la pus pepeni verzi în portbagajul său sau alergări prin mirişti cu el.
Dar anume asta a făcut un youtuber din SUA, care şi-a făcut un renume din asemenea teste demenţiale, cu tot soiul de maşini, de la Toyota Hilux clasică la Mercedes-AMG G63. Astă iarnă, însă, youtuber-ul şi-a cumpărat cu 400.000 dolari un Ferrari F8 Tributo la mâna a doua şi a anunţat că are intenţia de a-l supune unor asemenea teste, aşteptând ca Ferrari să-l dea în judecată, întrucât producătorul italian e renumit pentru asemenea reacţii faţă de cei ce-i ponegresc maşinile.
Totuşi, se pare că Ferrari n-a reacţionat deocamdată, aşa că youtuber-ul a trecut acum la treabă şi şi-a supus supercar-ul unor teste de anduranţă inimaginabile, unicul scop al cărora e să se afle cât de repede va fi distrusă maşina, pentru că oricum acolo se va ajunge.
Aşa că maşina a avut parte până şi de oglinzi tăiate cu ferăstrăul acum.
Şi n-au lipsit ieşirile în afara asfaltului, derapările pe pământ acoperit cu nisip, pietriş sau iarbă, dar şi un adevărat galop printr-o mirişte, unde maşina pare să fi păţit ceva trist la final, întrucât se tot strigă că e foc, doar că deznodământul e promis pentru un viitor episod.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,885
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!