(VIDEO) O Dacia Spring electrică a fost condusă de un român cu 120 km/h pe un drum de ţară din România

18 Septembrie 2023, 10:38
Redacţia PiataAuto.md
Dacia Spring electrică e una din cele mai accesibile maşini electrice din lume, dar totodată e şi una din cele mai lente, având o acceleraţie care durează aproape 20 de secunde până la prima sută şi o viteză maximă de doar 125 km/h. Un român, însă, a reuşit să se apropie de viteza maximă cu o Dacia Spring pe un drum de ţară, printre câmpii, din România!
Chiar dacă maşinuţa nu e nicidecum făcută pentru offroad şi are o suspensie relativă simplă, cu bară de torsiune pe puntea spate, românul Cosmin Crăciun a reuşit s-o controleze impecabil pe acel drum de ţară, iar maşina a avut o ţinută de drum exemplară în asemenea condiţii provocatoare.
Sigur, nu e ceva recomandabil de a fi repetat, chiar dacă drumul e unul izolat de traficul obişnuit. Cosmin Crăciun, şoferul Daciei Spring din imaginile de mai jos, e cel care la începutul acestui an a fost o Dacia Duster din România în Africa, ajungând până în oraşul Dakar din vestul Africii cu Dusterul său, care avea la acea vreme peste 350 mii km parcurşi. În acea călătorie a sa prin zone de deşert au existat multe episoade când maşina a fost condusă cu viteze mari pe tărâmuri sălbatice, la un moment dat maşina devenind mai stabilă datorită sincronizării diferite a ondulaţiilor în suspensie.
Vezi video-ul cu Dacia Spring alergând cu 120 km/h pe drumurile de ţară din România mai jos.
0
13,673
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!