(VIDEO) Un Audi Q7 nu se lasă nicidecum depăşit în Moldova, deşi mergea cu viteză moderată iniţial

1 Septembrie 2023, 13:47
Redacţia PiataAuto.md
Unele din cele mai periculoase situaţi din trafic se pot produce atunci când în toiul unei depăşiri maşina depăşită accelerează la maxim, zădărnicind astfel manevra şi punând în pericol maşina de alături, aflată deja pe contrasens în depăşire. Este şi neregulamentar, dar este şi periculos pentru toţi, cei din trafic, întrucât astfel se pot produce printre cele mai grave accidente. Un Audi Q7 a fost surprins ieri pe traseul R2 din Moldova, lângă localitatea Țânţăreni, provocând exact o asemenea situaţie.
Autorul filmării a început a accelera după indicatorul de ieşire din localitate, în timp ce Audi Q7 continua să meargă cu viteză moderată. Acesta a ieşit la o depăşire ce pare a fi regulamentară — nu putem spune cu certitudine doar dacă indicatorul de direcţie a fost pornit sau nu.
Însă şoferul din Audi a început a accelera brusc în plină depăşire. Şi pentru că Audi Q7 are de obicei motoare puternice, SUV-ul a reuşit să accelereze repede şi să zădărnicească manevra de depăşire a autorului filmării. Audi a folosit tot spaţiul disponibil de pe marginea dreaptă a drumului, pentru a nu se lăsa depăşit. Din fericirile, maşinile de pe contrasens au fost ceva mai departe, iar astfel nu a avut loc un accident.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
0
23,985
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!