Patru persoane, inclusiv un copil, care se aflau într-o căruţă, şi-au pierdut viaţa aseară într-un accident în Moldova

21 Octombrie 2023, 08:25
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de o gravitate excepţională s-a produs aseară pe traseul R1 din Moldova, în localitatea Bahmut, raionul Călăraşi. O Skoda Fabia a lovit din plin o căruţă, în condiţii de noapte. Impactul a fost atât de grav, încât 4 persoane, toţi membri ai unei familii, care se aflau în căruţă, au decedat. Printre ei se numără şi un copil, aparent e vorba de un copil de vârstă foarte mică
Sursa foto: Poliţia Republicii Moldova

Alte două persoane au fost preluate de medici şi au fost transportate la spital. Poliţia spune că şoferul din Skoda a fost testat cu etilotestul şi avea rezultat zero, dar i s-au prelevat şi probe biologice, dată fiind gravitatea accidentului.
Sursa foto: Unimedia

Poliţia nu menţionează dacă acea căruţă era neiluminată sau dacă maşina circula cu viteză excesivă, detalii care ar fi importante pentru anchetă, în contextul severităţii impactului şi menţiunea poliţiei că acesta s-ar fi produs pe porţiunea din interiorul localităţii. Şi e foarte posibil să se fi cumulat ambele variante.

Din păcate, odată ce un accident atât de grav s-a produs, e cert că s-au neglijat multiple reguli de siguranţă. Şi din păcate este unul din cele mai grave accidente produse pe drumurile din Republica Moldova în acest an, luând 4 vieţi dintr-o familie simultan.
0
4,199
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!