(VIDEO) Ken Block a filmat o ultimă Electrikhana înainte de decesul său, iar colegii săi au decis că o vor publica

8 Noiembrie 2023, 12:02
Redacţia PiataAuto.md
Ken Block, omul legendă prin cariera sa de pilot în raliuri, prin felul în care putea controla la milimetru maşinile şi prin filmuleţele Gymkhana, în care demonstra această măiestrie, a reuşit să filmele o ultimă Electikhana, cu un Audi electric, înainte de tragicul său deces de la începutul acestui an, cu un snowmobil. Pentru că tot materialul era deja filmat, iar Ken şi-a făcut toate cascadoriile pe care le dorea pentru Electikhana, colegii său au decis că o vor publica în luna decembrie, lansând acum şi o prefaţare a ceea ce va deveni ultimul filmuleţ a lui Ken.
Despre filmarea lui Electikhana 2 se ştia încă de acum un an, întrucât poliţia din Los Angeles închisese mai multe străzi pentru a permite filmările, iar mai mulţi martori prinseseră de la distanţă secvenţe în care Ken îşi făcea cascadoriile.
După decesul lui Ken, fanii n-au mai îndrăznit să viseze la publicarea acestui filmuleţ şi nici nu se ştia dacă toate elementele necesare fuseseră filmate. Aşa că vestea de acum a stârnit un val imens de emoţii faţă de un om care chiar şi-a câştigat frumos statutul de legendă, încă atunci când era în viaţă.
Iar bolidul protagonist e acel Audi electric, special creat pentru Ken Block de îndată după ce marca germană şi Ken îşi anunţaseră parteneriatul.
Vezi mai jost video-ul care prefaţează marea lansare, care urmează să aibă loc în decembrie.
1
2,273
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!