(VIDEO) Un nou segment al autostrăzii A3 din România, între Cheţani şi Câmpia Turzii, a fost finalizat înainte de termen şi va fi deschis circulaţiei

18 Decembrie 2023, 10:47
Redacţia PiataAuto.md
Un nou segment al autostrăzii A3 din România, numită şi Autostrada Transilvania, va fi deschis circulaţiei în această săptămână, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Segmentul are 15,7 km lungime şi e cuprins între Cheţani şi Câmpa Turzii, iar lucrările la acest segment erau pe ultima sută de metri la sfârşitul săptămânii trecute.
Lucrările la acest segment sunt finalizate înainte de termen, menţionează cei de la CNAIR. Segmentul de autostradă a fost construit de asocierea de companii Strabag şi Geiger din Austria şi Germania.
Odată cu inaugurarea noului segment, va exista o porţiune neîntreruptă de 113 km pe autostrada A3 între oraşul Târgu Mureş şi localitatea Nădăşelu din judeţul Cluj. De asemenea, circulaţia în municipiul Turda va deveni mult mai puţin aglomerată datorită noii autostrăzi.
În acest an au mai fost inaugurare încă doi segmente noi de autostrăzi în România — de 13,55 km pe A3 între Suplacu de Barcău şi Borş şi de 9,50 km pe A0, pe centura Bucureşti.
Vezi mai jos cum arată noul segment de autostradă A3, pregătit pentru inaugurare în această săptămână.
0
5,526
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!