Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Cadillac ATS Coupe

17 Ianuarie 2014 - 14:04
Ilie Toma
Premieră: Cadillac ATS Coupe
Americanii au o nouă armă în lupta contra concurenţilor din lumea auto, precum Audi A5 sau BMW Seria 4: Cadillac ATS Coupe. Noul coupe american vine cu un design derivat din cel al sedanului ATS, condimentat cu accente sportive. Noul ATS este şi primul model din gama Cadillac, care primeşte emblema modificată a mărcii, aşa cum a fost ea prezentată pe conceptul Elmiraj.

Creatorii săi fac aluzii pertinente la adresa concurenţilor de pe piaţă, declarând că noul ATS Coupe e mai uşor şi mai manevrabil decât aceştia, fiind în acelaşi timp un purtător al caracterului luxos american, specific unui Cadillac legendar.

Noul coupe vine cu aceeaşi gamă de motoare ca şi sedanul ATS. Cumpărătorii vor putea alege una din cele două motorizări pe benzină, cu putere transmisă punţii spate sau tuturor celor patru roţi, în timp ce cutia de viteze automată cu 6 rapoarte e oferită standard. Motorul entry-level este unul turboaspirat, de 2.0 litri, care dezvoltă 272 CP şi 353 Nm, în timp ce V6-ele aspirat natural, de 3.6 litri, dezvoltă 321 CP şi 373 Nm, fiind un pic mai puternic decât aceeaşi motorizare a sedanului.

Noul coupe american vine şi cu mai multe delicii inginereşti: o echilibrare de 50:50 a greutăţii pe axe, suspensie adaptivă Magnetic Ride Control, frâne Brembo pe puntea faţă şi diferenţial autoblocabil pe puntea spate.

Mai mult ca atât, şeful Cadillac a sugerat pregătirea şi a unei viitoare decapotabile ATS!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter